ELEKTRISK TANNBØRSTE

Hvordan fungerer Anetti ProSonic?

En elektrisk tannbørste er en enhet som bruker en elektrisk motor til å bevege et lite, børstelignende hode frem og tilbake i høy hastighet. Denne bevegelsen hjelper til med å fjerne plakk og matrester fra tennene og tannkjøttet, og kan også bidra til å stimulere tannkjøttet.
 
De fleste elektriske tannbørster har et håndtak med et lite, oppladbart batteri som driver motoren. Håndtaket er vanligvis koblet til et avtagbart børstehode, som inneholder busten som renser tennene. Noen elektriske tannbørster har også tilleggsfunksjoner, som tidtakere, trykksensorer og forskjellige driftsmoduser.
 
For å bruke en elektrisk tannbørste, slår du den på og flytter børstehodet rundt i munnen, og pass på å dekke alle overflater av tennene og tannkjøttet. Du bør pusse tennene i to minutter, to ganger om dagen, med en mengde tannkrem på størrelse med en ert. Sørg for å skylle munnen og børstehodet grundig etter bruk.
 
Totalt sett kan elektriske tannbørster være et effektivt verktøy for å opprettholde god munnhygiene, så lenge de brukes riktig og regelmessig.