Ofte stilte spørsmål

Anetti sin elektrisk tannbørste bruker sonisk teknologi med en banebrytende hastighet på opptil 36 000 vibrasjoner per minutt for å skånsomt fjerne rusk, hjelpe til med å forebygge tannstein og hjelpe til med å fjerne plakkoppbygging på overflaten av tennene. Egendefinerte moduser stimulerer og renser tannkjøttet forsiktig for en kraftig, tilpasset rengjøring.

Anetti sin elektrisk tannbørste er 120 ganger kraftigere enn en manuell tannbørste, for mer effektiv fjerning av plakk og en dypere rengjøring – med langt mindre tid og krefter.

Den elektrisk tannbørste fra Anetti har 4 moduser for tilpasset pleie av tennene og tannkjøttet: Clean, white, polish og gum care. 

Det er fullt mulig på endre styrken på den elektriske tannbørsten fra Anetti. Tannbørsten har 3 ulike styrkenivåer og du skifter mellom disse ved å holde inne smartknappen i 2 sekunder. Du velger ønsket styrkenivå ved å slippe knappen.

Trykk forsiktig på smartknappen for å veksle og endre innstillinger etter ønske. Rengjøringsmodusen vil ha et pulserende lys når den er aktivert. Når flere rengjøringsmoduser lyser samtidig vil den elektriske tannbørsten begynne på den øverste modusen og gå nedover med et tidsintervall på 2 min på første rengjøringsmodus og 1 min på de andre.

En innebygd tidtaker i den elektriske tannbørsten fra Anetti vil signalisere at den enten skru seg av eller bytte til neste rengjøringsmodus etter 2 minutter. Har du kun på en rengjøringsmodus vil den elektriske tannbørsten skru seg av etter 2 minutter. Benytter du deg derimot av et program med flere rengjøringsmoduser, vil den elektriske tannbørsten gå over til neste rengjøringsmodus etter 2 minutter. Den elektriske tannbørsten fra Anetti har nyttige varsler med 30-sekunders intervaller som ber deg bytte til et annet område i munnen for en jevn rengjøring.

Ja, den elektriske tannbørsten fra Anetti er vanntett og trygg for bruk i dusjen, i badekaret og rundt vasken.

Den elektriske tannbørsten fra Anetti har den lengste ladevarigheten av alle elektriske tannbørster på markedet – én opplading lar batteriet holde ladet i opptil 2 måneder.

Den elektriske tannbørsten fra Anetti vil gi en indikasjon på at den har lite batteri ved at batterisymbolet begynner å lyse. Når den er tom for batteri vil den vibrere markant 3 ganger etter du er ferdig med å pusse tennene – da må den lades.

Den elektriske Anetti-tannbørsten tar bare 12 timer å nå full lading, og varer i opptil 2 måneder.

Den elektrisk Anetti-tannbørste passer for alle smil. Det inkluderer de sensitive, de som har hatt mange tannlegebesøk og/eller kroner. Barn mellom 6-10 år må gis tilsyn eller instruksjon om bruk av apparatet av en person som er ansvarlig for deres sikkerhet.

Anetti sin elektrisk tannbørste bruker gullstandarden for tannbørstebuster – ekte Dupont-bust, som skiller seg ut av sin utmerkede sliteevne, større bøygjenoppretting sammenlignet med andre materialer.

Tannleger anbefalte å bytte børstehode hver tredje måned, så den elektriske tannbørsten fra Anetti har en innebygd børstehodepåminner som gir beskjed når tannbørsten har vært i bruk i tre måneder.

Du skrur enkelt av børstehodepåminneren ved å holde inne smartknappen i 5 sekunder.

For å bytte børstehode på din elektriske Anetti-tannbørste, sett inn børstehodet i den elektriske tannbørsten og skyv ned. Etter børstehodet er på plass vil det være et lite mellomrom mellom børstehode og den elektriske tannbørsten for å tillate soniske vibrasjoner.

Skyll børstehodet etter hver bruk for å fjerne rester, og la det lufttørke.

Den elektriske Anetti-tannbørsten ble designet for kun å brukes med Anetti-utskiftningshoder. Andre børstehoder er ikke kompatible med designet til Anetti sine elektriske tannbørster.

Din elektriske tannbørste fra Anetti oppbevares best på benken på vasken, vekk fra direkte sollys, eller plasseres i reisevesken i ventilerte, tørre temperaturer.

Ja, batteriet inne i den elektriske tannbørsten går trygt gjennom sikkerhetskontrollen.